Puur in Harmonie

Massage & Gezichtsbehandelingen te Midwoud

"zorg goed voor jezelf en wordt de mooiste versie"

Gezichtsbehandelingen bij Puur in Harmonie

Tarieven

Gezichtsbehandeling Puur & Relax € 62,5
Ontspan en geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling en maak kennis met de producten. Deze gezichtsbehandeling is een hele fijne behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gevoed, verzorgd en is zeer ontspannend. “Puur en Relaxt!” Geschikt voor de normale & gecombineerde huid types.
Gezichtsbehandeling Puur & Detox € 85
Heb jij een onrustige en/of slappe huid en kan jij huid wel een “oppepper” gebruiken?! Boek dan deze uitgebreide detox behandeling. De behandeling werkt sterk ontgiftend en zuiverend voor de huid en zorgt voor een ware boost. De huid wordt goed gereinigd met een speciale detox peeling en er wordt een kleimasker aangebracht, gezichtsmassage met Gua Sha & bindweefsel technieken worden toegepast, vitamine serum en hydraterende dag/nacht crème. Afsluitend met een heerlijke detox juice. Geschikt voor de normale, gecombineerde en vettere huidtypes.
Holistische Food For Skin Facial Rise & Shine € 89
Holistische gezichtsbehandeling met geur beleving. Deze behandeling is zeer ontspannend, werkt zuiverend, voedend, huid verbeterend & huid verstevigend. Laat je in de watten leggen in een oase van rust en ontspanning en geef je huid de beste vitamines en mineralen. Inclusief bindweefsel en Gua Sha hoofdhuid en gezichtsmassage.
Puur in Harmonie Duo behandeling In overleg
Wil jij samen met je moeder/dochter/partner/vriend of vriendin komen ontspannen? Er zijn verschillende opties mogelijk. Vraag hiervoor meer informatie aan & we stemmen de mogelijkheden af op de wensen.
*Gezichtsbehandelingen zijn incl harsen & epileren wenkbrauwen
Wil je je gezichtsbehandeling uitbreiden met de verschillende mogelijkheden die er worden aangeboden? De prijzen staan vermeld bij de behandelingen en kun je gemakkelijk extra bij je boeking toevoegen.
Bindweefselmassage gezicht 30 minuten € 29,5
los te boeken of bij te boeken bij een willekeurige behandeling.
Bindweefselmassage voor het gelaat heeft een stimulerende werking op de doorbloeding en zorgt voor nieuwe cel aanmaak van de opperhuid , vet ophopingen kunnen verminderen en geeft ontspanning van de gezichtsspieren. Rimpels kunnen verminderen en de huid wordt verstevigd.
Gua Sha gezichtsritueel 30 minuten € 29,5
los te boeken of bij te boeken bij een willekeurige behandeling.

Gezichtsmassage met Gua Sha 100% natuursteen zorgt voor een goede lymfedrainage. Dit zorgt ervoor dat het lymfestelsel gestimuleerd wordt om het ‘te veel aan’ lymfevocht af te voeren en waardoor afvalstoffen hierdoor beter en sneller kunnen worden afgevoerd.
Gua sha werkt ontspannend en huid verbeterend.
Het Stimuleert de bloedcirculatie, verminderd spierspanning, verstevigd de gezichtsspieren, verbetert de huidstructuur, donkere kringen en vochtophopingen worden verminderd & zorgt voor een mooie natuurlijke glow na de behandeling.

Harsen & epileren

Los te boeken of in combinatie met een behandeling in overleg

Harsen van de bovenlip € 8
Harsen van de kin € 10
Harsen van bovenlip & kin € 17,5
Harsen van bikinilijn € 22
Harsen van de onderbenen € 35

Wenkbrauwen & Wimpers

Los te boeken of in combinatie met een behandeling in overleg

Harsen & epileren wenkbrauwen losse boeking € 16,5
Kom je alleen voor je wenkbrauwen? Losse boeking mogelijk.
Brow Nature € 32,5
Wensen bespreken & brow mapping, harsen, epileren, moduleren van de wenkbrauwen & de wenkbrauwen worden geverfd met een natuurlijke tint. Wil je alleen langs komen voor je wenkbrauwen? Losse boeking mogelijk.
Wenkbrauwen verven € 16,5
Wimpers verven € 16,5

Magnesium voetenbad

Te boeken in combinatie met een behandeling in overleg

Magnesium voetenbad € 26,5
Een heerlijk voetenbad met magnesium zout kristallen en etherische olie. Inbegrepen met een magnesium zout scrub, voeten balsem, intuïtie kaart trekken en verse kruiden thee. Toe te voegen bij massage of gezichtsbehandeling.

Cacao Ritueel bij Puur in Harmonie

Los te boeken of in combinatie met een gezichtsbehandeling en/of massage in overleg

Cacao Ritueel € 32,5
Geniet van een heerlijke kop rauwe cacao met mooie kruiden en specerijen die goed zijn voor lichaam en geest. Inclusief uitleg en mini cacao ritueel waaronder een mindful mini meditatie, intuitiekaart trekken en heerlijke lekkernijen. Boordevol met gezonde vitamines en mineralen. Een hele mooie 1 op 1 behandeling om even terug te keren in je eigen lijf!

Speciaal voor de mannen

Gezichtsbehandeling Puur for Men € 65
Een heerlijke ontspannen, reinigende en verzorgende gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Reiniging & diepte reiniging | onzuiverheden verwijderen | harsen & epileren wenkbrauwen | gezichtsmassage | voedend masker | hydraterende crème.
Het Puur in Harmonie “mannen moment” € 89
Een samen gesteld arrangement bestaande uit een stevige ontspanningsmassage van 30 minuten. (hoofd, nek, schouders & rug worden gemasseerd) plus Gezichtsbehandeling & reiniging van de huid, onzuiverheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, voedend masker en hydraterende 24uurs crème. Afsluitend met een speciaal lokaal biertje voor mee naar huis.
Harsen & epileren van de wenkbrauwen € 16,5
Wil je alleen komen voor je wenkbrauwen? Losse boeking mogelijk.

Tarieven per 1 februari 2024 inclusief belasting

Massage & Gezichtsbehandelingen

Puur in Harmonie

Alles wat je nodig hebt om je mooi en gezond te voelen!

Contact

© 2024 Puur in Harmonie