Puur in Harmonie

Massage & Gezichtsbehandelingen te Midwoud

"Geniet van pure rust, ontspanning en harmonie" omdat je het verdient ''

Massages bij Puur in Harmonie

“ & omdat een massage altijd een goed idee is “

Tarieven

Puur in Harmonie massage's voor elk moment;
Ontspanningsmassage mindful 30 minuten € 34,5
Hoofd, nek, schouders & rug worden gemasseerd.
Ontspanningsmassage mindful 45 minuten € 47,5
Hoofd, nek, schouders, rug & achterkant benen worden gemasseerd.
Ontspanningsmassage mindful 60 minuten € 60
Hoofd, nek, schouders, rug, armen en benen worden gemasseerd.
Ontspanningsmassage mindful 90 minuten € 88
Heerlijke ontspanningsmassage van 90 minuten waarbij achterkant nek, schouders, rug, armen & benen worden gemasseerd en voorkant armen, benen en gezicht.
Stevige (ont)spanningsmassage 60 minuten € 60
Stevige massage en losmaken van verschillende knopen in het lichaam. *Tip: Maak jou massage moment compleet met magnesium olie om stijve spieren te verlichten en pijn te verzachten. Extra bij te boeken.
Verjaardagsarrangement € 69
Laat je lekker in de watten leggen op jouw verjaardag door middel van een heerlijke ontspanningsmassage. Uiteraard wordt dit 'feestelijk' gevierd met wat gezonde lekkernijen.
Magnesium massage moment;
Mindful met magnesium 75 minuten € 77
Magnesium voetenbad met magnesium vlokken | Magnesium scrub & voeten balsem | Verse kruiden thee | Massage met magnesium olie.
Boost your body 100 minuten € 99
Mini cacao ritueel | Magnesium voetenbad met magnesium vlokken | Magnesium scrub & voeten balsem | Massage met magnesium olie & magnesium gel | Achterkant nek, rug, schouders, armen en benen en voorkant gezicht worden gemasseerd | Afsluitend met een verse kruidenthee & kleine magnesium lekkernij.
Tarief magnesium olie* € 6,5
Wil jij gemasseerd worden met magnesium olie/gel? Dat kan! Boek dan voor een klein bedrag 100% zuivere magnesium olie van Nederlandse bodem. Wist je dat het mineraal magnesium ook wel HET “ sleutel mineraal” wordt genoemd?! Magnesium zorgt er voor dat heel veel vitamines en mineralen goed worden opgenomen door het lichaam. Is dit niet goed op pijl? Dan is de kans groot dat de vitamine en mineralen opname ook niet optimaal is en waardoor je sneller last krijgt van een onbalans en je niet lekker voelt of goed in je vel zit. Ook is deze magnesium olie/gel super tegen stijve of overbelaste spieren! Ervaar zelf de kracht van magnesium! Wetenschappelijk bewezen!
Bindweefsel massage mogelijkheden;
Puur 60 combi-massage 60 minuten € 65
Stevige massage gecombineerd met bindweefselmassage technieken. Bij deze massage worden verklevingen los gemaakt, worden afvalstoffen beter uitgescheiden en zorgt de massage voor een betere doorbloeding en werkt huid verstevigend.
Puur 90 combi-massage 90 minuten € 89
Stevige massage gecombineerd met bindweefselmassage technieken voor het lichaam en gezicht. Bij deze massage worden verklevingen los gemaakt, afvalstoffen beter uitgescheiden en zorgt de massage voor een betere doorbloeding en werkt huid verstevigend.

Tarieven per 1 februari 2024 inclusief belasting

Massage & Gezichtsbehandelingen

Puur in Harmonie

Alles wat je nodig hebt om je mooi en gezond te voelen!

Contact

© 2024 Puur in Harmonie